Mijn naam is Merve Demirbas

Ik ben een fotografe! Ik ben erg blij dat je naar mijn site bent gekomen. Ik zal mezelf even aan u voorstellen.

Hallo allemaal!

Mijn naam is Merve Demirbas en ik ben 22 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Leiden, Zuid Holland.

Ik besloot in 2013 om van mijn hobby mijn werk te maken. Ik kocht mijn eerste digitale camera. Uiteraard wist ik niet gelijk welke doelgroep ik wilde fotograferen. Ik heb ervaringen opgedaan op het gebied met koppels fotograferen. Ook heb ik ervaring met foto’s nemen voor een kleding merk. De afgelopen 2 jaar heb ik mij voornamelijk gefocust op de doelgroep newborn fotografie.

De eerste 3 jaar ben ik gaan fotograferen naast mijn opleiding als pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Ondertussen heb ik 2 jaar in de kinderopvang gewerkt. Tijdens mijn opleiding heb ik ook workshops bijgewoond. Mijn eerste workshop was bij Canon. Mijn 2e workshop was gericht op het doelgroep newborn fotografie. Nadat ik mijn opleiding heb afgerond heb ik mij volledig ingezet voor dit werk. En in 2018 besloot ik om naar Istanboel te gaan om een privé workshop bij te wonen.

Mijn favoriete doelgroep blijven de pasgeboren baby’s. Het is voor mij een eer om foto’s te mogen maken van u pasgeboren baby. Het is voor mij een manier van ontspanning. Ik vind het heerlijk om alle kleuren, kleding, mandjes en mutsjes te matchen met de baby.

Voor mij is het van belang dat ik zoveel mogelijk pure en natuurlijke foto’s lever.

Voor contact en informatie kunt u mij appen of emailen.

Met vriendelijke groeten en liefde.
Uw fotografe.

Merve Demirbas